Tuesday , 22 July 2014
Info
Home » Sisteme » Android OS » 45.Aplikacioni i ditës: Pro Evolution Soccer 2012
45.Aplikacioni i ditës: Pro Evolution Soccer 2012

45.Aplikacioni i ditës: Pro Evolution Soccer 2012

Edhe pse e kemi postuar këtë lojë më parë vetëm në fanpage-n tonë zyrtar Android Shqip,por sod ka ardhur koha që atë ta postojmë edhe në Web Portal.


Pasi që shumë fansa nuk kanë ditur se si ta instalojnë këtë lojë,sod do të japim udhëzime më të detajizuara vetëm për fansat e Android Shqip.

Le të fillojmë:

1) Së pari shkarkoni APK Pakon instaluese të lojës në linkun e shënuar më poshtë (nuk ka rëndësi se nga e shkarkoni nga telefoni apo kompjuteri,me rëndësi është që APK pakoja të instalohet fillimisht në sistem).

http://www.2shared.com/file/u8NnP-hQ/Pes_v104.html

2) Pasi ta shkarkoni pakon, atë duhet që ta bartni në telefonin tuaj përmes USB kabllos për ta instaluar atë në qoftëse e keni shkarkuar nga kompjuteri.

 

 

20130327183713 20130327183736

3) Pasi ta instaloni lojën,ju duhet të shkarkoni dhe instaloni SD fajlat nga ky link:

http://dfiles.eu/files/ifvfggobt

Screenshot_2

 

Screenshot_3

 

 

 

Screenshot_4

 

4) Pasi që shkarkimi të përfundojë,SD fajlat që shkarkuat duhet të barten në një folder special në telefon me anë të USB kabllos.

sdcard:Android/data/

 

Për më shumë detaje ju lutemi na shkruani në faqen tonë zyrtare në facebook.

About Genti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>